Om

Hej! Här är lite information om mig, Emilie Tibell

Jag är otroligt tacksam över att jag hittat det arbete som jag brinner för och att jag vågat följa min passion för kropp och hälsa. Den utbildning jag har samlat på mig under åren är;

Dipl. Kinesiolog
Cert. Massör
Medicinsk massageterapeut

Detta är en 2-årig utbildning som gör att jag kan titulera mig Dipl. Personlig tränare samt har kunskaper inom kost och näring, coaching, ortopedisk medicin, rehabilitering, ergonomi mm.

 

Förutom dessa större utbildningar så har jag gått en rad mindre kurser som exempelvis koppningsmassage, kinesiologytejpning, introkurs i reflexiologi, Joint anchor, käkledsterapeut..

Denna lista kommer bara bli längre för det är ett arbete av konstant lärande och utveckling. Jag kommer fortsätta samla på mig redskap och kunskap för att kunna hjälpa dig och ge just din kropp vad den behöver.

 

För mig är kroppen fantastisk och så komplex. När jag behandlar tittar jag därför inte endast på problemområdet, orsaken kan nämligen sitta någon helt annanstans. För mig är det viktigt att inte bara se hela kroppen utan hela människan. Även tankar, känslor och vanemönster påverkar kroppen.

 

Här är kinesiologin ett otroligt bra redskap som gör att jag kan behandla hela människan och hitta hur just du behöver stöttas i din läkningsprocess. För det är just det det handlar om, jag botar inget, jag hjälper kroppen att läka sig själv. Ibland kan kroppen behöva lite tid men med rätt förutsättningar kan man nå långt.

 

Jag älskar själv all form av glädjerik rörelse. Rörelse ska kännas naturligt och lättsamt. Detta vill jag hjälpa andra att hitta. Kärlek till rörelse, till kroppen och livet. Jag hoppas kunna tända denna gnista i dig också.

Välkommen att boka tid för ökat välbefinnande!